Ingredients
-
1 tassa de
les de cafè d'arròs per hom.
-
1 cullerada
de les de sopa de salsa de tomàtiga crua.
-
Una grapada
de pèsols.
-
Un parell de
bolets de qualsevol casta.
-
1/2 pebre
vermell i 1/2 verd.
-
Unes quantes
mongetes tendres fetes a trossos.
-
Una tira de
xulla viada tallada a trossets.
-
Oli, sal i
pebre bo.
-
Espicis
grogues, si ens hi agraden.
-
Aigua o, si
tenim brou, millor.
|
Com fer-ho
-
Sofregir,
dins una paella de fer arròs, la xulla, amb poc oli, que deixi anar
el seu greix.
-
Afegir, dins
el mateix oli i sense treure la xulla, les verdures tallades.
-
Quan han
sofregit i cuit una estona, tirar-hi la salsa de tomàtiga, que cogui
una estona, també.
-
Salpebrar-ho.
-
Afegir-hi
l'arròs, i donar-li un parells de girades.
-
Tirar-hi
l'aigua o brou -dos cullerots ben plens per tassa- i deixar-ho
coure uns 12-15 m., fins que s'ha begut l'aigua.
-
Deixar-ho
reposar dos minuts i servir-ho, amb un tros de llimona, que sucarem
damunt l'arròs.
|